top of page
INTRODUCTIETRAINING

In deze gratis introductietraining helpen we je te werken aan een strategie die lééft. In drie korte video’s lichten we onze drie principes toe voor een strategie waar iedereen enthousiast de schouders onder zet. Met onze Lobsterscan kun je checken waar in jouw organisatie extra aandacht nodig is. En in de toolbox vind je krachtige instrumenten om zelf mee aan de slag te gaan.

"Complexe vraagstukken opgeknipt in hapklare begrijpelijke brokken."
"Bevlogen adviseurs die inhoudelijk weten waar ze het over hebben." 
"Super interessant, inspirerend en nuttig."

Schrijf je in voor de introductietraining en ontvang:

Ongemak als energiebron

Een nieuwe strategie moet antwoord geven op uitdagingen en kansen grijpen. Kortom: verandering. De energie voor die verandering zit in de organisatie zélf. In het sluimerende gevoel van ongemak. In deze eerste video ontdek je hoe je als leider dat gevoel van ongemak kan aanboren als rijke bron van verandering.

Moedige keuzes

Een strategie die leeft draait om veel meer dan ‘we moeten keuzes maken’: met frisse ogen naar buiten kijken en keuzes maken met lef. Deze video reikt een aantal concrete tools aan om nieuwsgierig en zonder oordeel voorbij je huidige grenzen te kijken én moedige keuzes te maken die passen bij jullie balans tussen dromen en realisme.

Eén plan, één team

Een strategieproject staat of valt met het bouwen aan een team dat het plan gaat realiseren. Weerstand als cadeautje voor een verrijkte strategie en het smeden van eigenaarschap voor de keuzes en het plan staan centraal in de derde video.

Lobsterscan

De Lobsterscan helpt om met elkaar te kijken op welke aspecten de organisatie prima scoort en waar de verbeterkansen liggen om samen te gaan bouwen aan een strategie die leeft. En vooral: wat de achtergrond is wanneer dat verschillend ervaren wordt.

Strategietoolbox

Bij elke video horen ook een aantal concrete tools om praktisch aan de slag te gaan met ‘ongemak als energiebron’, ‘moedige keuzes’ en ‘Eén plan, één team’.

bottom of page